Wie is Winanda Delzenne

  • https://www.delawiese.nl/wp-content/uploads/2014/11/delawiese-massage-uithoorn-0.jpg
  • https://www.delawiese.nl/wp-content/uploads/2014/11/delawiese-massage-uithoorn-2.jpg
  • https://www.delawiese.nl/wp-content/uploads/2014/11/delawiese-massage-uithoorn-1.jpg

Winanda Delzene Delawiese massagepraktijk

Mijn doel is om cliënten zó aan te raken, dat ze zich herboren en in balans voelen

Massagepraktijk Aalsmeer

Mijn roots liggen in Zeeuws-Vlaanderen, waar ik 21 jaar heb geleefd. Om daarna de Zeeuwse klei te verruilen voor het drukke stadsleven van Rotterdam. De plek waar ik ook mijn partner ontmoette. Met veel plezier wonen we nu ruim 20 jaar in het plaatsje De Kwakel, gelegen tussen Aalsmeer en Uithoorn.

Holistische massagepraktijk

Mijn loopbaan ben ik gestart als tandarts/preventie-assistente. Maar na 15 jaar, in 2001 kwam ik met chronische hoofdpijn thuis te zitten. Een belangrijk moment. Doordat ik toen vaak werd gemasseerd – wat me enorm goed deed – heb ik mijn grote passie ontdekt… het zelf geven van massages. In 2007 ben ik begonnen met mijn eigen holistische massagepraktijk.

Fysieke blokkades opruimen

Voor mijn cliënten wil ik het verschil maken en eerlijk zijn. Ik schroom niet – als dat nodig is – om een cliënt door te sturen naar andere therapeutische disciplines. In 2008 ben ik daarnaast begonnen met rebalancing trainingen. Deze hebben een diepere werking op het lichaam en nodigen uit om emoties los te laten en fysieke blokkades op te ruimen.

Totale ontspanning

Een massage is voor mij pas geslaagd, als ik samen met mijn cliënt in een ‘flow’ terecht kom. Dat wil zeggen als degene die ik behandel, mentaal, fysiek en emotioneel zich door mij echt ‘aangeraakt’ voelt. Dat hij of zij een stapje verder is in het helingsproces. Ook geef ik lichaamsmassages – die zijn niet erotisch – en zorgen voor totale ontspanning. Met als doel dat een cliënt zich herboren voelt. Pas dan ben ik tevreden!

Massage in water

Het water is vooral zachtheid, plezier, ontspanning en heling. Ik ben met deze vorm van therapie in aanraking gekomen in 2001 en was voor mij helend, confronterend en het heeft mij in mijn hart geraakt. Dit is waar ik vandaan kom en waar ik wil zijn. Door mijn fysieke, emotionele en mentale klachten ben ik in mijn eigen innerlijke proces gegaan. Het water is voor mij heel belangrijk geweest. Het kind in mij wat pijn, verdriet, boosheid, eenzaamheid voelde is door het water gaan ontdooien en weer gaan spelen. Spelen is een sleutelwoord. Verbinding krijgen met het kind in jezelf.

Healthcentre – Gezondheidscentrum

Mijn grote droom is om over 5 jaar in Aalsmeer een healthcentre te hebben, waar verschillende gezondheidsdisciplines – 7 dagen in de week – samenwerken zoals een haptonoom en acupuncturist. Hier wil ik massages in water geven, in een speciaal daarvoor geschikt bad met water van 35 graden.

Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)

Als BATC therapeut beschik ik over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld. Het reglement behorende bij de Geschillencommissie waarbij ik aangesloten ben kunt u via de link downloaden. Reglement Geschillencommissie

    Recente reacties