Wie is Delawiese

Masseren doe ik vanuit mijn gevoel, vertelt Winanda Delzenne. Daar ging een jarenlange zoektocht aan vooraf; een persoonlijke queeste naar groei en ontwikkeling. Maar ook naar het herwinnen van gezondheid en het aanboren van nieuwe levensenergie. In 2007 was het zover; toen opende Winanda haar holistische massagepraktijk Delawiese.

De vinger op de zere plek leggen.

Door haar jarenlange ervaring en de lessen die het leven haar leerde, heeft Winanda een groot lichaamsbewustzijn ontwikkeld. Zij voelt als het ware wat je lichaam haar vertelt en luistert naar de feedback die je lichaam geeft. Mensen ervaren dit heel fysiek en merken dat Winanda letterlijk ‘de vinger op de zere plek’ weet te leggen. Dat doet ze met haar aanrakingen, maar ook in de gesprekken die zij voert. Je voelt je gezien, gehoord en kunt zijn wie je bent.

Delawiese op Locatie (DoL)

De start van Remco Binkhorst in praktijk Delawiese was even natuurlijk en vanzelfsprekend. Als levenspartner volgde hij de reis van Winanda van zeer dichtbij. Hij zag haar werk en de voldoening die het haar biedt. Toen hij zelf op een kruispunt in zijn leven stond, besloot hij Winanda ook op haar professionele pad te volgen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Massagepraktijk Delawiese was jarenlang gevestigd in Nieuwveen en Aalsmeer. In 2022 verhuisden Winanda en Remco naar Terneuzen, Winanda’s geboortegrond. In massagepraktijk Delawiese richt Remco zich met name op de stoelmassages op locatie. Dit zijn laagdrempelige massages voor medewerkers. Werkgevers geven hiermee blijk van goed werkgeverschap. Bovendien werken stoelmassages preventief om lichaamsklachten te voorkomen.
Winanda beheerst een breed scala aan massagetherapieën. Zij voelt intuïtief aan waaraan jij en je lichaam behoefte hebben en adviseert je vrijblijvend. Haar doel is steeds om je zó aan te raken, dat je je herboren en in balans voelt.