Blog Posts

  • https://www.delawiese.nl/wp-content/uploads/2014/11/delawiese-massage-uithoorn-0.jpg
  • https://www.delawiese.nl/wp-content/uploads/2014/11/delawiese-massage-uithoorn-2.jpg
  • https://www.delawiese.nl/wp-content/uploads/2014/11/delawiese-massage-uithoorn-1.jpg

Massage in water: de beste ontspanning voor iedereen!

november
2
2014

Wat is massage in water?

Watermassage is een massage vorm en ontspanningstechniek in lichaamswarm (36 graden) water. Door het wegvallen van een groot gedeelte van de zwaartekracht, voelt men zich gewichtloos en worden de rug en gewrichten ontlast. Door het soepel bewegen in vloeiende bewegingen van het lichaam wordt het gerekt en gestrekt en ontstaat er een diepe ontspanning en rust.

Water is een natuurlijke pijnstiller

De invloed van warm water als natuurlijke pijnstiller is al langer bekend. Niet voor niets kiezen veel vrouwen er voor om te bevallen in warm water. Moeder en kind drijven op die manier in hetzelfde element en kunnen allebei genieten van de warmte, ontspannende en pijnstillende werking van het water.

Geestelijke ontspanning

Bij een watermassage wordt men omgeven en gedragen door het warme water. Tijdens de massagesessie wordt men gedragen, langzaam gewiegd en bewogen door de masseur. Je merkt direct de ontspanning in de ademhaling. Deze wordt langzamer en rustiger. Water wordt vaak geassocieerd met vreugde en speelsheid, een gevoel van geluk. Het helpt je om geestelijk te kunnen ontspannen.

Is een massage in water wat voor mij?

Als je op zoek bent naar een moment waarbij je alle stress en vermoeidheid van de dag even wilt vergeten dan is een watermassage iets voor jou. Door een watermassage ervaart men een grotere flexibiliteit, vrijheid en een vermindering van pijnklachten.

Massage in water op Youtube

Maak meteen een afspraak

We beginnen altijd met een kort gesprekje waarin je je wensen, behoeftes en verwachtingen kunt vertellen, en ik vertel ook wat de sessie inhoudt. Het water is vooral zachtheid, plezier, ontspanning en heling.
[bpscheduler_booking_form]

AUTHOR: Peterjan

tags:

comments: Comment :0

Comments are closed.