Delawiese op Locatie Stoelmassage Remco Binkhorst

Stoelmassage op locatie is goed werkgeverschap!

Stoelmassage op locatie is goed werkgeverschap!

Vitaliteit, ontspanning en minder stress.

In deze tijd waarin stress en klachten als gevolg van langdurig zitten op de loer liggen, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de vitaliteit en gezondheid van medewerkers. Stoelmassage op locatie is een effectieve manier om ontspanning, preventie van klachten en verzuim te bevorderen en past binnen goed werkgeverschap. Maar wat is stoelmassage nu precies en hoe werkt het? En waar kun je terecht voor stoelmassage in de regio Zeeuws-Vlaanderen, Gent, Antwerpen, Middelburg, Goes, Brussel, Rotterdam?

Stoelmassage op het werk?

Veel mensen brengen het grootste deel van hun dag zittend door, achter een bureau, in de auto of voor de televisie. Dit kan leiden tot klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, nek- en schouderklachten en vermoeidheid. Het is daarom belangrijk om op tijd te ontspannen en preventief te werken aan het voorkomen van deze klachten. Stoelmassage op het werk is een laagdrempelige manier om deze ontspanning te bevorderen en klachten te voorkomen.
Delawiese op Stoelmassage Locatie - DOL

Stoelmassage op kantoor?

Stoelmassage kan op elke locatie worden gegeven, dus ook op kantoor. Het is daarbij belangrijk dat er voldoende ruimte is voor de masseur en de massagestoel. Daarnaast is het handig om rekening te houden met eventuele geluidsoverlast en privacy. Stoelmassage op kantoor kan individueel worden gegeven of in groepsverband.

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage is een massagevorm waarbij gebruik wordt gemaakt van een speciaal ontworpen massagestoel. Deze stoel is zo ontworpen dat het lichaam in een ontspannen houding kan worden gemasseerd. De massage wordt gegeven over de kleding heen en duurt gemiddeld 20 ‘a 30 minuten. Tijdens de massage worden de spieren losgemaakt en gestimuleerd, wat zorgt voor ontspanning en het verminderen van stress en vermoeidheid. De massage richt zich voornamelijk op de nek, schouders, rug, armen en handen.

Hoe werkt stoelmassage ?

Bij een stoelmassage wordt er gebruik gemaakt van verschillende massagetechnieken. De masseur begint bij de rug en schouders en werkt zich vervolgens naar beneden toe. De massage wordt gegeven met behulp van knijp- en kneedtechnieken, en er wordt ook gebruik gemaakt van drukpunten en strekkingen. Tijdens de massage kan er gebruik worden gemaakt van massageolie om de spieren extra te ontspannen. Na de massage voelen de spieren soepeler aan en is er een gevoel van ontspanning.

Wat zijn de effecten van stoelmassage?

De stress die werkdruk met zich meebrengt vergt veel van ons lichaam en onze geest. Dat hoeft geen probleem te zijn, als we maar regelmatig ontspannen om te herstellen. De resultaten van herhaalde stoelmassage zijn opmerkelijk: klachten kunnen verdwijnen en de klant voelt zich weer fit en energiek.
Delawiese op Locatie Stoelmassage Remco Binkhorst
Remco Binkhorst - Stoelmasseur Delawiese op Locatie
“Ik vind het superfijn dat RVC deze stoelmassages aanbiedt en investeert in de vitaliteit van haar medewerkers. Hierdoor voel ik mij gewaardeerd in mijn werk. Met Delawiese hebben ze een fijne partij uitgekozen. Remco heb ik ervaren als een open, empathische en discrete masseur. Ik heb me vanaf het eerste moment gelijk op mijn gemak gevoeld en kijk uit naar volgende sessies bij ons op kantoor.”

Stoelmassage op locatie?

Stoelmassage kan op elke locatie worden gegeven, dus ook op locatie. Dit kan bijvoorbeeld op het werk, op een evenement of in een zorginstelling. Het voordeel van stoelmassage op locatie is dat het laagdrempelig is en weinig tijd kost. Medewerkers hoeven niet naar een externe locatie te reizen en kunnen tijdens werktijd genieten van de ontspannende massage. Daarnaast draagt stoelmassage bij aan het bevorderen van de vitaliteit en gezondheid van medewerkers, wat weer leidt tot een hogere productiviteit en minder verzuim.

Stoelmassage in regio Zeeuws-Vlaanderen en België

Ben je op zoek naar stoelmassage in de regio Zeeuws-Vlaanderen, Gent, Antwerpen, Middelburg, Goes, Brugge, Brussel of Rotterdam? Dan kun je terecht bij Massagepraktijk Delawiese. Wij bieden stoelmassage op locatie aan voor bedrijven, zorginstellingen en evenementen. De masseurs van Delawiese zijn gespecialiseerd in stoelmassage en hebben ruime ervaring in het geven van massages op locatie. Daarnaast werken zij met ergonomische massagestoelen en hoogwaardige massageolie, wat zorgt voor een optimale massagebeleving.

Stoelmassage op locatie is maatwerk

Stoelmassage bij Delawiese is maatwerk, kan aangepast worden aan de specifieke behoeften en wensen van de klant en is altijd in samenspraak met de klant. Zo kan er gekozen worden voor individuele massages of groepsmassages, en kan de duur van de massage worden aangepast aan de beschikbare tijd. Daarnaast kan stoelmassage ook gecombineerd worden met andere ontspanningsactiviteiten, zoals yoga en mindfulness.

Conclusie

Stoelmassage op locatie is een effectieve manier om ontspanning, preventie van klachten en verzuim te bevorderen en past binnen goed werkgeverschap. Stoelmassage kan op elke locatie worden gegeven, dus ook op het werk of bij een evenement. Bij Massagepraktijk Delawiese kun je terecht voor stoelmassage in de regio Zeeuws-Vlaanderen, Gent, Antwerpen, Middelburg, Goes, Rotterdam, Brussel en op afspraak in de rest van Nederland of België. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.