Massagepraktijk Delawiese Voet en Been massage

Voet/beenmassage 45 min.

Voet/beenmassage 45 min.

Wat is een voetmassage?

Door middel van deze massage worden de organen, spieren en weefsels geactiveerd. Ook worden de afvalstoffen makkelijker afgevoerd. De voetmassage geeft een diepere ontspanning op het fysieke en geestelijke vlak. Het masseren van de voeten kan tot een afname van stress leiden. Contact met de voeten is zeer belangrijk, vooral in deze drukke tijd. Er zitten veel drukpunten in de voetzolen, die verbinding hebben met organen en andere delen van je lichaam, daardoor zijn deze buitengewoon gevoelig voor prikkeling.

Een betere doorbloeding

Voetmassage zorgt voor een betere doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. In de voeten bevindt zich een heel fijn vertakt zenuwstelsel. Dat heeft directe verbindingen met de rest van het lichaam. Wanneer je voeten worden gemasseerd, blijven de spieren soepel en wordt de bloedcirculatie in je hele lichaam gestimuleerd. Voetmassage werkt op lichamelijke functies en op het hele energiesysteem van uw lijf. Er worden zachte massagetechnieken gebruikt en daarbij wordt gewerkt met natuurzuivere massageolie en etherische olie.

De behandeling

We beginnen de behandeling met een voetenbad, waarna de massage volgt. Als je stress kent weet je dat daar lichamelijke en geestelijke klachten uit voort kunnen komen. Het lichaam wordt overbelast. Eén van de eerste en belangrijke doelen van voetmassage is het verminderen van spanning in lichaam en geest. Massage verzacht gespannen spieren en vermindert ook de spanning in de rest van het lichaam. Het neemt de storingen van stress op het lichaam weg. Door massage komt je lichaam weer tot rust en de delen die door stress uit balans zijn geraakt worden weer van voldoende bloed en energie voorzien.

Werking van voetmassage

Voor wie is de voetmassage geschikt?

Een voetmassage is geschikt voor jong en oud. Mensen met de volgende verschijnselen of klachten voelen een verzachting en weldaad na de voetmassage:

Maak meteen een afspraak

Selecteer Datum & Tijd

Uw reservering

{service_name}
{reservation_date}, {reservation_time}

Locatie

{location_name}

Klant

{reservation_capacity}

Medewerker

{employee_name}

Prijs

{reservation_price}
Uw winkelwagen is leeg.

Totaal: 0

Uw informatie

Verplichte velden worden gevolgd door *.


Phone number is invalid.

Uw bestelling

Betaalmethode

Sorry, het lijkt erop dat er geen betalingsmethoden beschikbaar zijn.

Een afspraak maken...

Details

  • Prijs: 49
  • Duur: 45m
  • Deelnemer(s): 1