Nek-, schouder-, rugmassage 30min -Massagepraktijk Delawiese

Nek-, schouder-, rugmassage 30 min.

Nek-, schouder-, rugmassage 30 min.

Nek, schouder en rugmassage is een populaire en effectieve manier om te ontspannen en de pijn te verlichten in deze gevoelige gebieden van het lichaam. Veel mensen ervaren tensie en stijfheid in deze gebieden als gevolg van stress, verkeerde houding, zittend werk, en fysieke inspanning, en een massage is een uitstekende manier om deze symptomen te verminderen.

Massage helpt om spanning en stijfheid te verminderen

Nek en schoudermassage richt zich specifiek op de spieren in deze gebieden, en wordt vaak uitgevoerd met behulp van diepe weefselmassage, triggerpoint-therapie, en strekkingen. De massage kan helpen om spanning en stijfheid in de spieren te verminderen, waardoor de beweging en het comfort verbeteren. Bovendien verhoogt het ook de bloedcirculatie en ondersteunt het het immuunsysteem, waardoor de lichaamscellen beter kunnen herstellen.

Verbetert het ook de bloedcirculatie

Een rugmassage richt zich specifiek op de spieren van de rug en is gericht op het verminderen van spanning en pijn in het gebied. Het is effectief bij het behandelen van aandoeningen zoals lage rugpijn, spierstijfheid en vermoeidheid. Bovendien verbetert het ook de bloedcirculatie en verhoogt het de flexibiliteit en beweeglijkheid van de rugspieren.

Helpt bij het verbeteren van de houding

Een nek, schouder en rugmassage kan ook helpen bij het verbeteren van de houding. Veel mensen hebben een verkeerde houding, waardoor ze spanning en pijn ervaren in deze gebieden. Door de spieren te ontspannen en te versterken, kan de houding verbeterd worden, waardoor de kans op verdere pijn en spanning verminderd wordt.

Uitstekend voor stressvermindering

Een massage is ook uitstekend voor stressvermindering. Stress kan zich opbouwen in de spieren en leiden tot spanning en stijfheid. Een nek, schouder en rugmassage kan helpen bij het verminderen van deze spanning en bijdragen aan een gevoel van algehele ontspanning en welzijn.

Professionele en gekwalificeerde masseur

Bij het kiezen van een masseur voor een nek, schouder en rugmassage, is het belangrijk om gebruik te maken van een professionele en gekwalificeerde masseur met ervaring in deze specifieke gebieden. Bij Delawiese hebben wij die kwalificaties en ervaring. Het is ook aan te raden om te overleggen met uw arts alvorens u een massage ondergaat, vooral als u bepaalde medische aandoeningen heeft.

Selecteer Datum & Tijd

Uw reservering

{service_name}
{reservation_date}, {reservation_time}

Locatie

{location_name}

Klant

{reservation_capacity}

Medewerker

{employee_name}

Prijs

{reservation_price}
Uw winkelwagen is leeg.

Totaal: 0

Uw informatie

Verplichte velden worden gevolgd door *.


Phone number is invalid.

Uw bestelling

Betaalmethode

Sorry, het lijkt erop dat er geen betalingsmethoden beschikbaar zijn.

Een afspraak maken...

Details

  • Prijs: 38.50
  • Duur: 30m
  • Deelnemer(s): 1