Massagepraktijk Delawiese Stoelmassage

Nek-, schouder-, rugmassage 30 min. (Stoelmassage)

Nek, schouder en rugklachten kunnen een belemmering vormen in onze dagelijkse activiteiten. Stress, verkeerde houding en veel tijd doorbrengen in een zittende positie kunnen leiden tot spanning en pijn in deze gebieden. Gelukkig biedt een nek, schouder en rug stoelmassage een effectieve en comfortabele oplossing voor deze problemen.

Massage op een speciaal ontworpen stoel

Een nek, schouder en rug stoelmassage is een soort massage die wordt uitgevoerd op een speciaal ontworpen stoel, in plaats van op een massagetafel. De massage wordt uitgevoerd door onze professionele stoelmasseur, en richt zich specifiek op de spieren in de nek, schouders en rug.

Ondersteunt het het immuunsysteem

De massage maakt gebruik van een combinatie van diepe weefselmassage, triggerpoint-therapie en strekkingen om spanning en stijfheid in de spieren te verminderen. Bovendien verbetert het ook de bloedcirculatie en ondersteunt het het immuunsysteem, waardoor de lichaamscellen beter kunnen herstellen. Het resultaat is een verbetering van de beweging en het comfort in de nek, schouders en rug.

Uitstekend tegen stressvermindering

Een nek, schouder en rugstoelmassage is ook uitstekend voor stressvermindering. Stress kan zich opbouwen in de spieren en leiden tot spanning en stijfheid. Een massage kan helpen bij het verminderen van deze spanning en bijdragen aan een gevoel van algehele ontspanning en welzijn.

Speciaal voor mensen die druk bezet zijn

Een nek, schouder en rugstoelmassage is speciaal ontworpen voor mensen die druk bezet zijn en weinig tijd hebben om naar een massagekliniek te gaan. De massage is snel en efficiënt, en kan binnen enkele minuten worden uitgevoerd, waardoor het een perfecte oplossing is voor mensen die weinig tijd hebben. Bovendien is het ook een comfortabele manier om een massage te ontvangen, aangezien u in een speciale massagestoel zit.

Professionele en gekwalificeerde masseur

Bij het kiezen van een masseur voor een nek, schouder en rugmassage, is het belangrijk om op zoek te gaan naar een professionele en gekwalificeerde masseur met ervaring in deze specifieke gebieden. Het is ook aan te raden om te overleggen met uw arts alvorens u een massage ondergaat, vooral als u bepaalde medische aandoeningen heeft.

Selecteer Datum & Tijd

Uw reservering

{service_name}
{reservation_date}, {reservation_time}

Locatie

{location_name}

Klant

{reservation_capacity}

Medewerker

{employee_name}

Prijs

{reservation_price}
Uw winkelwagen is leeg.

Totaal: 0

Uw informatie

Verplichte velden worden gevolgd door *.


Phone number is invalid.

Uw bestelling

Betaalmethode

Sorry, het lijkt erop dat er geen betalingsmethoden beschikbaar zijn.

Een afspraak maken...

Details

  • Prijs: 38.50
  • Duur: 30m
  • Deelnemer(s): 1