Massages

Voetmassage zorgt voor een betere doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Door middel van deze massage worden de organen, spieren en weefsels geactiveerd en de afvalstoffen worden makkelijker afgevoerd.

Een nek, schouder en rug stoelmassage van 30 minuten is een massage die wordt uitgevoerd op een speciaal ontworpen stoel, in plaats van op een massagetafel.

Een nek, schouder en rugmassage van 30 minuten is een populaire en effectieve manier om te ontspannen en de pijn te verlichten in deze gevoelige gebieden van het lichaam.

Een lichaamsmassage is een behandelwijze van het lichaam door methodisch de huid en spieren te masseren, en of huid te kneden. Deze massages worden uitgevoerd met de hand en met behulp van massageolie. Duur 90min.

Een lichaamsmassage is een behandelwijze van het lichaam door methodisch de huid en spieren te masseren, en of huid te kneden. Deze massages worden uitgevoerd met de hand en met behulp van massageolie. Duur 60min.

Onze stoelmassage is een preventieve massage gebaseerd op de technieken van Shiatsu, speciaal ontwikkeld voor behandeling op het werk.

Boek nu een massage