Lichaamsmassage

  • https://www.delawiese.nl/wp-content/uploads/2014/11/delawiese-massage-uithoorn-0.jpg
  • https://www.delawiese.nl/wp-content/uploads/2014/11/delawiese-massage-uithoorn-2.jpg
  • https://www.delawiese.nl/wp-content/uploads/2014/11/delawiese-massage-uithoorn-1.jpg

Lichaamsmassage een weldaad voor ieder mens. | Delawiese.nl

Wat is een lichaamsmassage

Een lichaamsmassage is een behandelwijze van het lichaam door methodisch de huid en spieren te masseren, en of huid te kneden. Deze massages worden uitgevoerd met de hand en met behulp van massageolie.

Lichaamsmassage 60 of 90 minuten

Dit is een heerlijke lichaamsmassage van 60 of 90 minuten. Met hulp van warme handdoeken en massage-olie voel je de spanning uit je lichaam vloeien. De massage is een weldaad voor ieder mens. De aanraking en ontmoeting met onszelf zijn we soms wat kwijtgeraakt. Het ontspant je lichaam en het is een ondersteunende manier om (weer) in contact met jezelf te komen.

Contact met jezelf

Contact met jezelf ervaar je via ademhaling en aandacht te schenken aan je lichaam. Aanvullende rebalancing technieken helpen om dit contact te herstellen en te optimaliseren. Door de respectvolle en liefdevolle (niet erotische) aanraking en aandacht ervaar je je lichaam beter. Je raakt ontspannen en vanuit deze ontspanning is er ruimte om te voelen wat er in je leeft.

Wat doet een lichaamsmassage met je?

Doordat het lichaam goed ontspant, kunnen de gevolgen van pijn, vermoeienissen, spanning en overbelasting worden verminderd. Ook helpt een massage lichaam en geest beter tot rust te brengen, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden. Het is een cadeautje voor jezelf om je energie te behouden of te hervinden.

Maak meteen een afspraak

Ik nodig je van harte uit in mijn praktijk in Aalsmeer voor een heerlijke lichaamsmassage en ontmoeting met jezelf.

    Recente reacties